Renovera badrum Stockholm

Specialisten på våtrum i Stockholm |

Badrumsrenovering

RENOVERA BADRUM OCH LYFT HEMMILJÖN

En badrumsrenovering kan behövas av flera olika anledningar. Oftast handlar det om att man vill ha en ny look, kanske vill man ha ett nytt golv eller nytt klinker på väggarna för att få en fräschare eller annorlunda stil. Kanske vill man byta ut all inredning för att få en rymligare lösning. Men huvudsaken är att man vill ha en förändring.

Att något har gått sönder är tyvärr en annan vanlig anledning till att man vill renovera badrum. Det kan till exempel handla om en läcka som har resulterat i fuktskador. Sådant måste oftast hanteras ganska snabbt för att problemet inte ska sprida sig.

Vi hjälper dig med att renovera badrum i Stockholm och det spelar ingen roll hur stor omfattning arbetet har - det kan vara allt ifrån ett nytt golv till en totalrenovering. Vi har hantverkare för allt och alla är uppdaterade inom de senaste metoderna så att vi kan garantera ett hållbart resultat. Vi jobbar dessutom med konkurrenskraftiga priser, både för privatpersoner och företag!

badrum

Totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad. Det innebär att vi erbjuder kompletta lösningar när det gäller byggprojekt som till exempel badrumsrenoveringar. Du som kund behöver då bara ha kontakt med ett och samma företag.

I totalentreprenad ingår att vi håller kontakten med alla underentreprenörer som eventuellt behöver anlitas för att färdigställa projektet, så att du själv slipper kontakta fler företag med den merkostnad det ofta innebär. Vi har dock mycket kompetent egen personal som:

Plattsättare – både till golv och väggar. Det är viktigt att plattsättning görs av någon med rätt kunskap då det är synnerligen viktigt att det blir tätt. 

Snickare – för bland annat möbler, dörrar och större projekt som småhus och hus i allmänhet.

Elektriker – så att alla elinstallationer i badrummet blir 100% säkra! Ett hett tips från oss är att välja till golvvärme för ett extra skönt och varmt golv i ditt nya badrum. Elektrikerna ser till att det kommer på plats.

ROT-avdrag

ROT-avdraget är en skattereduktion för dig som privatperson när du anlitar någon för husarbeten och hemarbeten. Det gäller arbetskostnaderna och alltså inte material, milersättning, eller liknande. Så när du exempelvis vill renovera badrum i Stockholm och anlitar en plattsättare får du avdrag för tiden plattsättaren lägger ned, men inte själva plattorna.

Alla privatpersoner som är myndiga, arbetar och betalar skatt, har rätt till upp till 50 000 kronor i reduktion per år. Är man två personer i ett hushåll har hushållet tillsammans alltså rätt till 100 000 kronor per år, då avdraget räknas per enskild person i hushållet.

Detta dras av direkt från din faktura från hantverkaren så att du som kund inte ska behöva krångla med pappersarbetet. Hantverkaren får sedan resterande kronor från Skatteverket och du kommer se avdraget i din deklaration. Läs mer om hur ROT fungerar på skatteverket.se.

Snyggaste badrummet i stan! Vi ser till att uppfylla dina badrumsdrömmar.