Badrumsrenovering

Renovera badrum och lyft hemmiljön

En badrumsrenovering kan behövas av flera olika anledningar. Oftast handlar det om att man vill ha en ny look, kanske vill man ha ett nytt golv eller nytt klinker på väggarna för att få en fräschare eller annorlunda stil. Kanske vill man byta ut all inredning för att få en rymligare lösning. Men huvudsaken är att man vill ha en förändring.

Att något har gått sönder är tyvärr en annan vanlig anledning till att man vill renovera badrum. Det kan till exempel handla om en läcka som har resulterat i fuktskador. Sådant måste oftast hanteras ganska snabbt för att problemet inte ska sprida sig.

Vi hjälper dig med att renovera badrum i Stockholm och det spelar ingen roll hur stor omfattning arbetet har – det kan vara allt ifrån ett nytt golv till en totalrenovering. Vi har hantverkare för allt och alla är uppdaterade inom de senaste metoderna så att vi kan garantera ett hållbart resultat. Vi jobbar dessutom med konkurrenskraftiga priser, både för privatpersoner och företag!

badrum

Plattsättare 

Plattsättare – både till golv och väggar. Det är viktigt att plattsättning görs av någon med rätt kunskap då det är synnerligen viktigt att det blir tätt. 

Målare – vi målar och snickrar det du behöver i din badrumsrenovering.

Golvläggning– vi lägger nytt golv i ditt badrum. Önskar du golv av stenmaterial, klinker eller till och med ett golv av trä? Vill du behålla ditt gamla golv men få det fräschare än förut? Vi renoverar golv så du blir nöjd.

ROT-avdrag

ROT-avdraget är en skattereduktion för dig som privatperson när du anlitar någon för husarbeten och renoveringsarbeten. Det gäller arbetskostnaderna men inte material, milersättning, eller liknande. Så när du exempelvis vill renovera badrum i Stockholm och anlitar en plattsättare får du avdrag för tiden plattsättaren lägger ned, men inte själva plattorna.

Alla privatpersoner som är myndiga, arbetar och betalar skatt, har rätt till upp till 50 000 kronor i reduktion av inkomstskatten per år. Är man två personer i ett hushåll har hushållet tillsammans alltså rätt till 100 000 kronor per år, då avdraget räknas per enskild person i hushållet.

Detta dras av direkt från din faktura från hantverkaren så att du som kund inte ska behöva krångla med pappersarbetet. Hantverkaren får sedan resterande kronor från Skatteverket och du kommer se avdraget i din deklaration. Läs mer om hur ROT fungerar på skatteverket.se.

Snyggaste badrummet i stan! Vi ser till att uppfylla dina badrumsdrömmar